2024. április 19.
Ez a dzseki meggyógyítja önmagát

Ez a dzseki meggyógyítja önmagát

Egy ruházati márka új technológiával párosította sportos kollekcióját, hogy a vásárlóknak sose kelljen lyukakkal vagy karcolásokkal bajlódniuk. A nejlonból készült különleges anyag pár dörzsöléssel képes „bestoppolni” az elszakadt felületet.

Ha valaki sok időt tölt a szabadban, utazásainak nyomai jól látszanak a ruházatán is. Az erdei séták során a dzsekik fennakadnak az ágakban, a hátizsákok megkarcolódnak vagy kilyukadnak. Az Imperial Motion épp ezért egy olyan anyagból gyártott dzsekiket és hátizsákokat, amelyek saját magukat is képesek megjavítani a különleges összetétel és a dörzsölés során keletkező hő segítségével.

A módszer pofon egyszerű: a kilyukadt anyagot össze kell dörzsölni a ruha ép felületével, és a lyuk azonnal eltűnik – mégpedig teljesen. Bár az anyag nem elpusztíthatatlan – tűztől nem védi meg a tulajdonosát és egy erősebb ütést sem képes kivédeni –, megoldást jelenthet a kisebb lyukakra, még mielőtt a probléma kezelhetetlenné válik.

 

 

Megosztás

Kutyabarát nemzet lettünk

Hello Ország

Kutyabarát nemzet lettünk

  • 2024.03.13

A pandémia óta egyre többen tartunk kutyát, a fiatal párok növekvő számban még az első gyermek érkezése előtt vállalnak „fur baby”-t, azaz négylábú családtagot.