2024. április 24.
Lassulj le Palkonyán!

Lassulj le Palkonyán!

Minden eddiginél több kiállítóval, de a szokásos családias hangulattal készül Palkonya az idei Hú!SVÉT rendezvényre április 14-15-én. A 15 palkonyai helyszínen több mint 40 kiállító várja a látogatókat.

A kínálat gazdagságát mutatja, hogy a Stílusos Vidéki Éttermiség tagéttermeitől kezdve, mint amilyen a balatonszemesi Kistücsök, vagy a pannonhalmi Viator, Annuska néni rétesén keresztül az izgalmas, új pécsi éttermek, mint a Soul Kitchen, vagy a Balkán Bisztró is jelen lesznek.

 

 

Az éttermeken kívül borászatok, termelők, sörfőzdék is kiállítanak, akik pedig kihasználnák a lehetőséget a saját képességeik csiszolására, ismereteik mélyítésére, azok workshopokra is regisztrálhatnak. Ahogy a rendezvény egészére is érdemes mielőbb regisztrálnia látogatóknak a regisztracio.svet.hu oldalon.

 

 

A 0. napon jótékonysági borvacsora all-star séfekkel és borokkal, a fesztivál mindkét napján pedig immáron reggeli programok is várják a látogatókat. A workshopok fő témái a kovászos kenyér készítése, a fűszerismeret, a csodálatos szarvasgomba és az ellenállhatatlan macaron.

 

A látogatói regisztrációról érdemes tudni, hogy az 5000 forintos díj teljes egészében lefogyasztható, mert tartalmaz egy exkluzív Spiegelau kóstoló poharat a kényelmes borkóstoláshoz, egy pezsgős koccintást a Törley panoráma teraszon, 2db exkluzív kóstoló kupont, amely bárhol beváltható a rendezvényen részt vevő éttermeknél, cukrászdáknál és borászoknál egyaránt.

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.