2024. április 26.
Tíz perc alatt mindene odalett a kiskunmajsai családnak

Tíz perc alatt mindene odalett a kiskunmajsai családnak

Szerda éjjel leégett egy családi ház a településen, az apa mentette ki hősiesen a családját a lángok közül. Egyelőre a nagyszülőkhöz költöznek; nem tudják, hogyan tovább.

Április 18-án éjjel az égő házból mentette ki családját egy apa Kiskunmajsán. Először feleségének és kisebb gyerekeinek tört utat a lángoló előtérben, majd az ablakon át rángatta ki fiát és annak barátnőjét. A csodával határos módon senki sem sérült meg komolyabban – tudósított csütörtökön az RTL Híradó.

A tűz az előtérben keletkezett, majd a tető is lángra kapott. Hatan aludtak a házban. A nagyobbik fiú és a barátnője a hátsó szobában aludt, az apa értük már nem tudott visszamenni, ezért kívülről megkerülte a házat, átmászott egy két méter magas kerítésen, majd betörte a szoba magasan fekvő, szűk ablakát, és azon keresztül húzta ki őket. Az üveg megvágta a gyerekeket, az apa pedig a karján szerzett égési sérüléseket – írta a hvg.hu.

A házban a régi alumíniumkábelek kaptak lángra. A család hat éve vette a házat, amit jelenleg a Nemzeti Eszközkezelőtől bérelnek. Az apa napi 3 órát ingázik, építkezéseken dolgozik. Az apa azt mondta, alig 10 perc alatt tönkrement hatévnyi munkája. A családnak mindene odalett, egyelőre a nagyszülőkhöz költöznek; nem tudják, hogyan tovább.

 

(A kép illusztráció.)

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.