2024. április 19.
Újságárusokból faragna internetcsőszöket a brit kormányzat

Újságárusokból faragna internetcsőszöket a brit kormányzat

Mindezt teszik természetesen a hamvas lelkű ifjúság védelmében és a pornó elleni keresztes háború jegyében.

Hónapok óta nagy munkában van a brit kormányzat és energiájának jelentős részét az köti le, hogy hogyan akadályozhatná meg az ifjúságot a pornónézésben. De most valamelyik zseninek eszébe jutott, hogy újságosoknak kellene pornókuponokat árusítaniuk, és csak ezek birtokában lehetne elérni az internet felnőtteknek szóló pikánsabb tartalmait. Gondoljunk csak bele, milyen iszonyúan vicces Monthy Python szkeccs kerekedne a „középkorú közgazdászprofesszor diszkréten pornókupont próbál vásárolni a kaján újságostól” jelenetből.

Az itthoni Nemzeti Dohányboltok mintájára a briteknél a kisboltok és szupermarketek fognak átalakulni Nemzeti Pornóboltokká, melyekben a vizslatekintetű eladók lesznek az internet felkent őrzői és tőlük kell pornókupont vásárolni és egyúttal igazolni feléjük, hogy betöltöttük 18. életévünket.

 

Az előzményekhez képest mégsem ördögtől való

A mintegy 3000 forintba kerülő kupon egy 16-jegyű számsort fog rejteni, mely lehetővé teszi tulajdonosa számára a felnőtt oldalak látogatását. A legrosszabb az egészben, hogy ez a külső szemlélő számára igen csak abszurd ötlet még egész jónak minősül annak tükrében, hogy az eredeti elképzelés szerint a bankkártya adatok begépelésével lehetett volna jogosítványt szerezni az elmélyült egyedüllétre. Ez természetesen maga után vonta volna a „Hordákban lopjuk a brit pornónézők adatait” című nemzetközi hacker világbajnokság soron kívüli megrendezését, amihez képest a kupon, már csak a személyes adatok védelme miatt is tényleg egy istenes megoldás.

 

Persze túl sok értelme nem lesz

Persze, hogy maga az elképzelés mennyire életképes az már egy teljesen más kérdés. A netes pornó beszerzésének ugyanis rengeteg módja van és ezek közül pont egyet sikerül kiszűrni a kuponjátékkal, ezzel valamennyire megnehezítve a kíváncsi tinédzserek dolgát, de nem kell aggódni, megoldják. Sokkal izgalmasabb az a kérdés, hogy például az Iszlám Állam lefejezős videóit, illetve emberek valós kivégzéséről, illetve haláláról készült felvételeket a mai napig néhány kattintással el lehet érni, de lefejezős kupon osztogatását valamiért nem tervezi a kormányzat. Magyarán a 18 év alatti tini nézze ezeket nyugodtan, abból nem származik baj, ellenben ha genitáliák kerülnek a szeme elé, az megengedhetetlen.

(via gizmodo)

Megosztás

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

Hello Mozaik

Hogyan erősítsük immunrendszerünket az őszi időszakban?

  • 2023.09.21

Az ősz beköszöntével az idénygyümölcsök és -zöldségek széles és színes kínálata egyre szűkül és hajlamossá válhatunk a vitaminokban szegényebb, de nehezebb, zsírosabb ételek fogyasztására. Ezzel párhuzamosan egyre kevesebb napfény ér bennünket, a levegő lehűlése és a fokozott őszi stresszterhelés pedig sajnos magával hozza a náthaszezont.  

 

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

Hello Mozaik

Íme a 2023-as év őszi trendszínei

  • 2023.08.29

Útmutatónkban összegyűjtöttük az őszi-téli kuckózós időszak szín trendjeit, amelyek a legnagyobb divatházak kifutóin már megmutatták magukat, és tippeket adunk, hogy ezeket hogyan érdemes kombinálni.