2024. április 20.
Újabb fantasztikus helyszínt lehet bebarangolni a Google Street View segítségével

Újabb fantasztikus helyszínt lehet bebarangolni a Google Street View segítségével

Több Disneylandbe is ellátogathat anélkül, hogy felállna a foteléből.

Kétségkívül technikailag rohamosan fejlődő világban élünk, egyre több dolgot vagyunk képesek ennek köszönhetően az otthon kényelméből intézni. A Disney nem minden önpromóciós szándék nélkül, a Google Street View segítségével szabadon bejárhatóvá tette 11 parkját – írja a Makeuseof.

Nem ez az első alkalom, hogy ilyesmire lehet használni a Google szolgáltatását, sőt, mára már az oldal egészen komoly tárháza lett a különböző furcsa, izgalmas és egzotikus helyeknek. Bejárhatjuk a Nemzetközi űrállomást, minden veszély nélkül , vagy ha úgy tartja kedvünk, tehetünk egy virtuális sétát a Trónok harca forgatási helyszínein. Ehhez a kezdeményezéshez csatlakozott most a Disney és rögtön 11 parkját tette virtuálisan látogathatóvá. Benézhetünk a márkától elválaszthatatlan kastélyokba, találkozhatunk a hercegnőkkel, vagy akár felülhetünk a hullámvasútra is.

Persze az egyértelmű, hogy egy virtuális túra sosem lehet annyira élménygazdag, mint ténylegesen meglátogatni egy Disney parkot, ám ettől még nagyon is hasznos lehet, például a nyaralás megtervezése szempontjából. 

Megosztás