2021. november 30.
Elhunyt Várkonyi Andrea színésznő

Elhunyt Várkonyi Andrea színésznő

Hosszan tartó betegség után elhunyt Várkonyi Andrea, a Győri Nemzeti Színház színművésze. Napokban ünnepelte volna 39. születésnapját

Édesapját, Várkonyi Andrást sokan ismerhetik a népszerű magyar sorozatból a Barátok Köztből. Várkonyi Andrea a Budapesti Pedagógiai Szakközépiskolában érettségizett, majd az Aranytíz Musical Stúdió növendéke volt. Később elvégezte az Operettszínház mesterkurzusát és ismert színésznő lett. 2004-ben csatlakozott a Győri Nemzeti Színházhoz, ahol az Anconai szerelmesek vagy A vöröslámpás ház című darabokban játszott. A színház mellett, rendszeresen szinkronizált is.

 

A színésznőt szűk családi körben helyezik majd végső nyugalomra. A család teljes diszkréciót kért a ismerősöktől, rajongóktól és a sajtótól egyaránt. Békében szeretnék gyászolni elvesztett lányukat. Akik szerették a színésznőt az iram@t-online.hu címen nyilváníthatnak részvétet a családnak.

 

Megosztás

Színészek kampányolnak a vastagbéldaganat ellen

Hello Bulvár

Színészek kampányolnak a vastagbéldaganat ellen

  • 2021.10.2

Több ezer ember életét menthetné meg a rendszeres vastagbéldaganat-szűrés. Ezért az Affidea Gasztroenterológiai Központ társadalmi felelősségvállalási programot indított, aminek nagykövetei Elek Ferenc és Máté Gábor színművészek.

Ezért nem lett vége Polyák Lilla kapcsolatának

Hello Bulvár

Ezért nem lett vége Polyák Lilla kapcsolatának

  • 2021.09.3

Polyák Lilla és Gömöri András Máté szerelmük hajnalán a támadások középpontjába került, ám az elmúlt évek őket igazolták, egymás iránti érzéseik azóta is napról napra erősebbek. Azonban ha egy fontos dologban nem passzoltak volna, akkor nem lett volna jövője a kapcsolatuknak.