2024. április 16.
TikTokkerek fogtak össze az idősekért

TikTokkerek fogtak össze az idősekért

Segítségnyújtásra buzdítanak, nem is akárhogyan. Néhány nap alatt már közel háromszázezer főt sikerült az összeségében több mint egymilliós eléréssel rendelkező népszerű fiataloknak megszólítaniuk.

Népszerű TikTokkerek álltak a Follow Me Influencer marketing ügynökség és az ArvaliCom kommunikációs ügynökség kezdeményezése mellé, amelyet aztán a miutcank.hu közösségi oldal is felkarolt.  Itt lehet jelezni, ha valakinek vagy akár önmagunknak, de legfőképp az idős embereknek segítségre van szüksége, és itt körül is lehet nézni, hogy a saját biztonságunkat is védően mi magunk, az ismerőseink, a szomszédaink hogyan tudnak másoknak szervezetten segíteni. Számos népszerű TikTokker azonnal a jótékonysági akció mellé állt. Ők a TikTok oldalukon és Instagram felületeiken népszerűsítik az akciót. Üzeneteik néhány nap alatt már több mint 300 000 emberhez értek el. A résztvevő TikTokkerek: Zömbik Jázmin, Makk Adrienn, Szilágyi Cintia, Tatár Tomi, Padányi Máté, Varga Bettina, Chizy, Csorvási Tamás, Nasz Dani, Beri Márkó, Juhász Viktória, Liszkai Márk, Nikosz Niki, Makovics Tina, Gódor Titanilla, Noé Dominik, Pankotai Péter, Kozma Panna, Kovács Nikoletta, Radics Zsombor.

 

 

 

A miutcank.hu arra is buzdít mindenkit, hogy az alábbi plakátot töltsék le a weboldalról, és ragasszák ki minden egyes lakóházban, így még több idős, rászoruló emberhez jut el a segítségkérés lehetősége.

Megosztás

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

Hello Közélet

Élő adásban élesztett újra egy nőt Oroszlán Szonja

  • 2024.03.7

A színésznő épp a NAV Dózsa György úti ügyfélszolgálatán várakozott egyik filmbeli karaktere, Timi szerepében, amikor megtörtént a baj, a szintén ott tartózkodó, és az orra előtt összeeső dr. Bárány Olga (Pokorny Lia) ügyvédnőt kellett újraélesztenie. Mindez most szerencsére csak az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) kisfilmjének forgatásán történt, de vajon éles helyzetben is odamenne-e valaki egy eszméletlen nőhöz? A felmérések szerint ugyanis ilyenkor a nők kisebb eséllyel kapnak segítséget. Legújabb, a Nemzetközi Nőnapra időzített edukációs kisfilmjével ezen szeretne változtatni a Mentőalapítvány.