2022. május 18.
Füsttel teli házából mentették ki a mozgássérült asszonyt Kiskunfélegyházán

Füsttel teli házából mentették ki a mozgássérült asszonyt Kiskunfélegyházán

Lakossági bejelentésre kiérkezve, a rendőrök a tűzoltókkal közösen feszítették fel a lakás ajtaját és hozták ki a nőt.

Május 10-én, csütörtökön reggel bejelentés érkezett a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságra, hogy Kiskunfélegyházán, a Jókai utca egyik lakásából füst jön ki. A percek alatt kiérkező járőröknek elmondták a helyszínen lévők, hogy az egyik lakás teljesen kiégett, de a tűz a szomszédos ingatlanokba nem terjedt át. Az egyik házba a füst viszont beszivárgott, ahol egy személy tartózkodik.

Az ingatlan zárt ajtaját befeszítve a rendőrök a tűzoltókkal közösen a szobák átvizsgálása során egy 46 éves mozgássérült nőt találtak, akit kihoztak a házból – írta a police.hu.

Az asszony eszméleténél volt, látható sérülés nem volt rajta, a helyszínre kiérkező mentőszolgálat munkatársai füstmérgezés gyanúja miatt kórházba szállították.

Megosztás

Miért fontos az életvégi tervezés?

Hello Mozaik

Miért fontos az életvégi tervezés?

  • 2022.05.10

A hospice szolgáltatás a hozzátartozókkal is törődik a daganatos betegek életvégi egészségügyi ellátása során, így a beteg még életében megkönnyítheti az itt maradó szeretteinek a helyzetét.

Nálunk segít Európa egyetlen gluténjelző kutyája

Hello Mozaik

Nálunk segít Európa egyetlen gluténjelző kutyája

  • 2022.05.3

A 13 éves Emma súlyosan gluténérzékeny: azonnal rosszul lesz, ha nem tartja szigorú diétáját, amely sok felnőttön is kifogna. Ezért anyukája a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület segítségével kiképzett számára egy kutyát, aki jelzi, ha a fogyasztandó ételben akár minimális glutén is található.