2023. június 9.
Pécsett nyit üzletet a népszerű pizzaszelet bár

Pécsett nyit üzletet a népszerű pizzaszelet bár

Minőségi alapanyagok, ropogós tészta és olasz receptúra. A Pizza Me már sok-sok éve kínál ínycsiklandó pizzákat a fővárosban, hamarosan pedig már a pécsiek is élvezhetik a pizzéria különlegességeit.

Az első Pizza Me üzlet 9 éve nyitotta meg kapuit, azóta már a főváros szinte minden pontján megtalálhatóak, április 28-án pedig Pécs történelmi belvárosában, a Király utca 3-7. szám alatt is megnyílik egy felújított, impozáns épületben, hangulatos és fiatalos belső dizájnnal ötvözve. A vendégek hamisítatlan olasz ízvilágot kapnak a hagyományos olasz feltétekkel, de nem maradhatnak el az olyan ínyencségek sem, mint a szarvasgomba feltéttel készített pizza, ami az egyik kedvenc a vendégek körében.

 

Olasz receptúrából és minőségi alapanyagokból dolgoznak
A márka egyediségét az olasz receptúra és a minőség, valamint a hozzávalók adják. A Pizza Me budapesti központjából heti több alkalommal szállítják az alapanyagokat a budapesti és vidéki egységekbe, biztosítva ezzel azt, hogy mindegyik pizzériában ugyanaz a minőség fogadja a fogyasztókat.

 

Vidéki városokban és külföldön terjeszkedik a Pizza Me
A magyar tulajdonú cég három évvel ezelőtt határozta el, hogy nyit a vidéki városok felé, franchise partnerek bevonásával. Az első vidéki egység a szezonálisan nyitva tartó Pizza Me volt Siófokon, majd ezt követte a szegedi és a debreceni éttermük. Az országos terjeszkedés mellett hamarosan külföldön is tervezik egységek nyitását, elsőként Szlovákia fővárosában, Pozsonyban. Jelenleg több, mint 25 étteremmel rendelkeznek.

 

A Pizza Me egyre népszerűbb a fővárosban és vidéken egyaránt. Több, mint kétmillió szeletet adnak el évente, különlegességük pedig, hogy nyitva tartásuk éjszakába nyúló, egységtől függően, hajnalig várják a pizzázni vágyókat.

Megosztás

A váltott gondoskodás már itthon is lehetséges

Hello Mozaik

A váltott gondoskodás már itthon is lehetséges

  • 2023.05.22

A váltott gondoskodás sokáig ismeretlen fogalom volt hazánkban, de 2022. január óta jogszabály teszi lehetővé a váltott gondoskodást bírói döntés esetén is. A témában rendezett Figyeljetek Rám! elnevezésű konferencián számos hazai szakember beszélt a modellről és az eddigi hazai tapasztalatokról.

Marha vagy halkollagén? Mi a különbség közöttük?

Hello Mozaik

Marha vagy halkollagén? Mi a különbség közöttük?

  • 2023.05.18

Az emberi szervezet is képes a kollagén előállítására, a gond csupán annyi, hogy az idő előre haladtával az előállított mennyiség folyamatosan csökken. Ez a csökkenés már 25 éves kor felett, elkezdődik, idősebb korban pedig kritikusan alacsony szintre lassul le saját kollagén termelődésünk. Ez az elsődleges oka annak, hogy megjelennek az ízületi problémák, a bőr veszít rugalmasságából, valamint ráncosodni kezd. Dönthetünk tehát: megvárhatjuk, hogy a termelődés visszaszoruljon és testünk állapota romlásnak induljon, vagy még kellő időben, külső forrásból pótoljuk a hiányzó kollagént. Érdemes az utóbbi mellett letenni a voksunkat, ugyanis így hosszú ideig mozgékonyak maradhatunk és sokat tehetünk a bőrünk fiatalos állapotának fenntartásáért is.