2024. május 8.
Akar féláron lazulni egy fürdőben? Most megteheti!

Akar féláron lazulni egy fürdőben? Most megteheti!

2018. február 28-án a Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére akár 50%-os kedvezményekkel is várják a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket számos hazai fürdőben.

A „Szökjön ki egy fürdőbe!” akció célja, hogy minél többek számára váljon elérhetővé a testi-lelki regenerálódás, amire mindannyiunknak nagy szüksége van. Így csökkenthető ugyanis a hétköznapi stresszhelyzetek hatása és válik megelőzhetővé sok betegség. A fürdőzés az egyik leghatékonyabb ellazulási forma: a meleg vizű gyógy- és termálfürdők olyan komplex módját adják a kikapcsolódásnak, amelyet a szervezet is hálásan fogad.

  

 

 Február utolsó napján számos fürdőben féláron válthatók belépőjegyek, de sok létesítmény masszázs- és szauna szolgáltatásokat is kínál 50%-os kedvezménnyel. Érdemes előre tájékozódni, hogy az országban mely létesítmények, milyen szolgáltatásokra érvényesítik a kedvezményt. Az erre vonatkozó információk megtalálhatók a www.furdoszovetseg.hu weboldalon.

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.

 

Pécsett fut az antarktiszi ultramaraton győztese

Sport

Pécsett fut az antarktiszi ultramaraton győztese

  • 2023.03.4

Az antarktiszi ultramaraton győztes Lubics Szilvia beteg gyerekek segítésére buzdít a Pécs-Harkány futóversenyen való részvételével. Az ultrafutó főtámogatójával, a CHERRISK csapatával újabb jótékonysági kampányt indít, ezúttal egy regionális szervezetet, a Nevetnikék Alapítványt támogatják futással és ’cserkókkal’.