2024. április 25.

Egy teljes napon át úsznak

Hosszú Katinka és három pólós érmesünk lesz a díszvendég a most szombati, negyedik alkalommal meghirdetett kecskeméti 24 órás úszóeseményen.

Az „Univer24 – Az úszás ünnepe 2018” elnevezésű rendezvényen a Kecskeméti Fürdőben egy időben, egy medencében 24 órán keresztül úsznak hosszútávúszók – miközben mellettük iskolák és civil csapatok váltják egymást egy teljes napon át.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Hosszú Katinka mellett három pólós díszvendége is lesz az úszóünnepnek: az Európa-bajnok Czigány Dóra, az olimpiai és világbajnok Hosnyánszky Norbert, valamint a vb-aranyérmes Nagy Viktor – közölte az MTI.

A program február 10-én délelőtt 10 órakor kezdődik, majd 11-kor Hosszú, Hosnyánszky és Nagy a rajtkőről együtt csobbannak a medencébe a többi indulóval: több száz iskolással és a 24 óra teljesítésére vállalkozó hosszútávúszókkal.

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.