2024. július 13.
Ne csak pihenj, fogyj is a strandon!

Ne csak pihenj, fogyj is a strandon!

A nyári strandolás idén nem csak a kellemes semmittevést jelenti, hanem a felszabadult mozgást is az egész család számára. Czanik Balázs ugyanis hétvégenként strandokra látogat, és megannyi mozgásformával, valamint családi programokkal várja az érdeklődőket.

A Capoeira aerobik megalkotója, Czanik Balázs mintegy 20 éve missziójának tekinti, hogy minél több emberrel szerettesse meg a mozgást. Egészséges életmód roadshow-jával ezért célozza meg a fürdőhelyeket, hiszen ott minden korosztály képviselteti magát.

 

„A mozgás és az egészséges étkezés minden korosztályban kiemelkedően fontos. Úgy állítottam össze a roadshow programját, hogy a legkisebbektől az idősekig, mindenki ki tudjon próbálni különböző mozgásformákat. Még a rekkenő hőség sem lehet akadály, hiszen a legtöbb aktivitást a vízben is lehet végezni" – mondja a fitneszedző.

 

 

A mozgás mellett a kicsiket szeretnék megtanítani az egészséges életmód legfontosabb alappilléreire – például, hogy mennyire fontos a gyümölcs és zöldségfogyasztás, a megfelelő folyadékmennyiség bevitele, a változatos táplálkozás. Mindezt a tudást játékosan sajátíthatják el: próbatételeken vehetnek részt, amit ha sikeresen teljesítenek, pontokat kapnak, és ha megfelelő mennyiségű pontot gyűjtöttek, akkor értékes ajándékokat nyerhetnek.

 

„Az egészséges életmódra nevelés gyerekkorban kezdődik, ezért tartom fontosnak, hogy a legkisebbeket is bevonjuk a programjainkba. Ha már kicsi koruktól sokat mozognak és tudatosan táplálkoznak, akkor egészségesebb felnőttekké válnak” – teszi hozzá Czanik.

 

Az érdeklődők nem csak a mozgással, hanem az egészséges étkezéssel, bio készítményekkel, szabadtéri edzési lehetőségekkel ismerkedhetnek a 20 állomásos roadshow-n. A Pölöskei Strand Roadshow tulajdonképpen egy egészségfesztivál, amelynek állomásain a szórakozás sem marad el:

július 5. péntek                 Miskolc

július 6. szombat              Miskolc

július 7. vasárnap             Miskolc

július 12. péntek               Cserkeszőlő

július 13. szombat            Cegléd

július 14. vasárnap           Tiszakécske

július 20. szombat            Cserkeszőlő

július 21. vasárnap           Zsórifürdő

július 26. péntek               Hajdúszoboszló

július 27. szombat            Gyula

július 28. vasárnap           Gyopáros

augusztus 3. szombat     Balatonkenese

augusztus 4. vasárnap    Balatonfűzfő - Föveny Strand

augusztus 9. péntek        Siófok

augusztus 10. szombat   Zamárdi - Szabadstrand

augusztus 11. vasárnap  Balatonföldvár - Keleti strand

augusztus 16. péntek      Balatonlelle - Napfény fürdő

augusztus 17. szombat   Zalakaros Gránit Gyógy, Élmény és Strandfürdő

augusztus 18. vasárnap  Kehidakustány

augusztus 24. szombat   Balatonfüred - Kisfaludy Strand

augusztus 25. vasárnap  Balatonalmádi

 

 

 

Megosztás

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

Hello Sport

Magyar felvonulás az osztrák síterepen

  • 2024.03.19

30. alkalommal rendezték meg a Dockyard Havas Szezonzárót az ausztriai Kreischbergen. A jubileum és március 15. apropóján egy közös ünnepi lecsúszást is tartottak, amin több száz magyar csúszott le együtt az emlékező menetben.