2024. április 19.
Mutatjuk 2018 legmenőbb kütyüit

Mutatjuk 2018 legmenőbb kütyüit

A Tech Virus munkatársai voltak olyan bátrak, hogy jósoltak egy nagyot egy évvel korábban.

A gyűjtésükben vannak sajátos dizájnú órák és olyan játékosoknak gyártott egerek, melyeket egyénileg lehet súlyozni, de helyet kaptak benne gyerekekre szánt helyzetmeghatározók és drótnélküli telefontöltők, melyek talán szélesebb érdeklődésre számíthatnak. Nézzük, hogy valóban próféták dolgoznak-e a Tech Virusnál!

Elsőnek egy gyermekekre „szerelhető” helymeghatározót mutatnak be, aminek a lelke természetesen egy okos applikáció. A My FilIp segítségével láthatjuk, hogy szemünk fénye éppen merre csatangol, és jelezhetjük is neki, ha ez már elég messze van. A telefonként is funkcionáló eszköz jelez a felnőttnek, ha a gyermek elhagyja a biztonságos zónát, a kicsi pedig egy gombnyomással adhat le vészjelzést. Ebben az esetben a jóslás bejött, ugyanis olyan kereslet van az eszközre, hogy jelenleg nem lehet rendelni.
 
A második, a SkyBell egy olyan konstrukció, ami lehetővé teszi, hogy okostelefonunkkal kommunikáljunk az ajtónk előtt állóval.

A harmadik játékos a Logitech cég űregere. A profiknak szánt eszközt 30 ezer forint alatt már haza is lehet vinni. A játékszer olyan extrákat tud, hogy a súlyozást személyre lehet szabni, ahogyan a világítás színét is. További részletek a link alatt.

A negyedik kütyü szintén egy egér, amit az ujjunkra kell húzni. A Neo Reflection Wireless Air 3D Finger Optical Mouse lehetővé teszi az asztal nélküli, „levegőben” való számítógépezést, ahogyan az a videóból is kiderül. A jóslás itt is bejött, ugyanis az Amazonon kifogytak belőle.

Az ötödik helyen egy stílusos óra, ami látszólag összevissza mutatja az időt. A pszichedelikus élményeket kedvelő bankárok 140 dollárért csaphatnak le rá.

 

No, ez tényleg mindenkinek kell!!!


A mobiltelefonok által vezérelt életünkből nem is hiányozhat a szupervékony drótnélküli telefontöltő, ami minden típust visz. Talán ezt nem kell magyarázni, ahogyan azt sem, hogy itt is bejött a jóslat: az Amazon kifogyott belőle.
A hetes találmány a rossz alvókon segít, a Bluetooth Sleeping Eye Mask Headphones. A külvilág teljes kizárását elősegítő fejfedőt mi inkább hosszabb utakra tudjuk elképzelni, ha otthonra is ilyen kell, akkor ott már nagy baj van.
A nyolcadik helyen egy olyan okosotthon kiegészítő futott be, amivel nyomon követhetjük eszközeink áramfogyasztását, sőt ki is kapcsolhatjuk őket okostelefonunk segítségével. A kilencedik helyen szintén egy okosotthonkellék futott be, az okoségőt bárhonnan irányíthatjuk, így többet nem kell visszafordulni a nyaralásból. A termék természetesen szupertakarékos is!
A tizedik helyen a Celluon cég varázsdoboza futott be, amivel bármelyik tabletből számítógépet lehet varázsolni. A sci-fiket idéző lézeres klaviatúra valóban rengeteg potenciált rejt magában.

Megosztás